Menu

Content

Breadcrumb

Contacte

Adreça:
Av. Molí de les Mateves, Nau 7., Pol. Ind. El Cros Argentona 08310

Correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Telèfon: Telèfon: 937 98 61 70

Fax: HORARI: Dilluns a divendres de 8-13h / 15-18h. Dissabtes 9-13h

Altres informacions

Altres informacions:

Clàusula apartat de contacte web

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable FUSTES PRAM. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a AV.MOLI DE LES MATEVES NAU 7 P.I. CROS  08310, Argentona o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a pram@fustespram.com.